#content #campagnes #watisjouwverhaal?

09/07/2019

Jouw verhaal vertellen in de vorm van creatieve (social media) content? Lindblom ontwikkelt social media strategieën voor bedrijven en overheden en produceert met een team van contentmakers originele video’s, interviews, blogs en andere content rondom evenementen en campagnes. In de afgelopen weken maakten we in opdracht van de Gemeente Den Haag content voor de social media kanalen van Impact City (de startup en scale-up community van Den Haag) tijdens de Global Entrepreneurship Summit (GES). Ook waren we aanwezig bij EuroDIG The Hague, een van de belangrijkste Europese conferenties op het gebied van internet governance.

Global Entrepreneurship Summit (GES)
Samen met de Verenigde Staten organiseerde Nederland op 4 en 5 juni 2019 de Global Entrepreneurship Summit (GES). Tijdens deze top kwamen zo’n 2.000 ondernemers, investeerders, beleidsmakers en andere deelnemers uit de hele wereld bij elkaar in het World Forum in Den Haag. Namens Impact City deden we verslag van de summit in het World Forum, waren we aanwezig bij de side events en interviewden we Haagse impact ondernemers die aanwezig waren bij de conferentie. Den Haag stond twee dagen volledig in het teken van Doing Good & Doing Business.


EuroDIG The Hague
Den Haag heeft zich de afgelopen tijd weer volop laten zien als internationale stad van vrede en recht. Tijdens EuroDIG The Hague gingen meer dan 500 internationale beleidsmakers en experts in discussie over internet governance. Hoe gaan we de komende jaren om met de ethische en juridische kwesties die door de toenemende digitalisering steeds urgenter worden? Lindblom sprak een aantal van de hoofdrolspelers van de Global Commission on the Stability of Cyberspace. Welke rol heeft Den Haag in onze digitale toekomst?