Evides & Omgeving mixt nieuwsbrief met magazine

04/12/2018

Samenwerken bij projecten in de ondergrond, om zo de overlast voor omwonenden te verminderen. Ook: er continu voor zorgen dat ons drinkwater veilig en van hoge kwaliteit blijft. Onderwerpen als deze komen voorbij in Evides & Omgeving, de online nieuwsbrief die Evides Waterbedrijf naar zo’n zeshonderd stakeholders stuurt, zoals gemeenten, provincies en waterschappen.

Evides Waterbedrijf levert 24/7 veilig, schoon én lekker drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides Industriewater diensten op maat aan grote industriële klanten. Evides & Omgeving mengt kortere nieuwsitems met langere achtergrond features; nieuwsbrief en -magazine ineen dus. Terugkerende thema’s zijn infrastructuur, duurzaamheid, veiligheid en omgeving.

In cocreatie met Evides Communicatie en Ruud Slagmolen realiseert Lindblom de content, vormgeving en verzending van deze driemaandelijkse uitgave. Ook interesse in zo’n unieke online mix voor stakeholders? Vraag Diana Kleinjans naar de diverse mogelijkheden