Vacature stagiair public affairs en communicatie

12/09/2018

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s die stage wil(len) lopen! Wij bieden deze stage voor een periode van minimaal vijf, bij voorkeur zes maanden en zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij communicatie- én public affairs trajecten.

Stagiair public affairs en communicatie
Ben jij student of recentelijk afgestudeerd en op zoek naar een stage? Per direct zijn wij op zoek naar een stagiair public affairs en communicatie. Tijdens deze stage draai je mee met ons team waarbij de nadruk zal liggen op public affairs ondersteuning en (social media) monitoring en analyse. Het goed kunnen schrijven in zowel Nederlands als Engels is een voorwaarde.

Taakomschrijving
Als stagiair werk je mee op verschillende communicatie- en public affairs opdrachten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het dagelijks monitoren van politiek en bestuur, het monitoren en analyseren van (social) media en het produceren van content voor (social) media.
Daarnaast ondersteun je ons team onder andere bij de communicatie over de One Young World Summit die in oktober in Den Haag plaatsvindt. One Young World is een top waar 1.500 jonge leiders uit meer dan 190 landen bijeenkomen voor de meest prangende wereldproblemen. Deelnemers zijn tussen de 18 en 30 jaar en beschikken over leiderschap en het vermogen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Functieprofiel
– Volgen van een relevante WO opleiding (bijvoorbeeld Bestuurskunde, Politicologie, Journalistiek of Communicatie) bij voorkeur in de laatste fase van de bachelor;
– Aantoonbare kennis van politiek, instituties en besluitvormingsprocessen;
– Hoge mate van interesse in het nieuws van de dag, politieke en maatschappelijke kwesties;
– Aantoonbare kennis en ervaring met social media;
– Goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen;
– Taalvaardig, foutloos Nederlands en Engels;
– Teamspeler, leergierig, integer.

Over Lindblom
Lindblom is een adviesbureau voor communicatie, public relations en public affairs in het hart van Den Haag. Wij zien public relations en public affairs niet als twee gescheiden disciplines, maar als elkaar versterkende activiteiten. We staan met beide benen in de samenleving; eigenwijs maar met een scherp oog voor het belang van de opdrachtgever.

Periode en vergoeding
Lindblom zoekt een stagiair voor een aaneengesloten periode van 5 tot 6 maanden voor 5 dagen per week. De stageplaats wordt aangeboden per direct. Gedurende de stage ontvang je een stagevergoeding van € 350,- per maand. Daarnaast worden eventuele reiskosten vergoed. In overleg kan bepaald worden of je stage bij je opleiding in aanmerking kan komen voor studiepunten.

Reageren?
Reageer snel per e-mail aan Ewald van Rooij en/of Diana Kleinjans via info@lindblom.nl, uiterlijk 20 september, dan kun je per 1 oktober 2018 al bij ons aan de slag!