Nieuwe klant: One Young World The Hague

16/05/2018

Lindblom heeft een pitch gewonnen om de gemeente Den Haag te ondersteunen in haar communicatie in aanloop naar en tijdens de One Young World Summit die in oktober in Den Haag plaatsvindt.

One Young World is een top waar 1.500 jonge leiders uit meer dan 190 landen bijeenkomen voor de meest prangende wereldproblemen. Deelnemers zijn tussen de 18 en 30 jaar en beschikken over leiderschap en het vermogen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Net als eerdere jaren worden de jongeren begeleid door wereldleiders van nu.  Er waren eerder One Young World Summits in Londen, Zurich, Johannesburg, Dublin, Bangkok, Ottawa en Bogota.

Door het niveau van sprekers en deelnemers krijgt One Young World meestal veel (inter)nationale media-aandacht. Voor Den Haag is dit een unieke kans om de positionering als internationale stad van vrede en recht verder te verstevigen en aantrekkelijk vanuit het oogpunt van citymarketing.