Nieuwe buren, nieuwe kansen

07/03/2018

Lindblom heeft nieuwe buren. The Pumphouse, een snelgroeiende startup in app ontwikkeling, communicatie en (online) marketing heeft haar intrek genomen op de tweede verdieping van ons pand. Samen met The Pumphouse kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden. Inmiddels werken we samen op de eerste projecten. Ook kennismaken met Lindblom & The Pumphouse? Laat het ons weten.

The Pumphouse is gestart van uit een monumentaal pand aan de rand van de Abtswoudse polder in Delft, vandaar de naam The Pumphouse. En nu maakt het team de overstap naar het centrum van Den Haag. Jan-Willem van der Heiden, mede-oprichter: “Met deze stap kunnen we nu nog makkelijker en beter schakelen met ons team van Haagse designers en programmeurs.”

Lindblom kan door de komst van The Pumphouse de dienstverlening flexibel uitbreiden. Ewald van Rooij van Lindblom: “The Pumphouse biedt specifieke expertise die we tot nu toe niet in huis hadden. Nu ga je nog makkelijker het gesprek aan over de ontwikkeling van een webapplicatie, slimme inrichting van social media accounts of de inzet van online adverteren als onderdeel van onze campagne aanpak. We werken nu bijvoorbeeld samen bij de interactieve ondersteuning van een stakeholdermeeting.”

Nieuwe buren, oude bekenden

Henny van der Heiden van The Pumphouse is voor het Lindblomteam een oude bekende. Hij was jarenlang directeur Corporate Communicatie van Ben en T-Mobile Nederland en werkte nauw samen met Lindblom.