Twee nieuwe adviseurs voor Lindblom

11/09/2017

Lindblom in Den Haag breidt uit met twee nieuwe adviseurs. Met ingang van september versterkt Thijs Prijkel (29) het team. En in augustus trad Emiel Lijbrink (26) in dienst. Beiden gaan aan de slag met public affairs projecten en corporate communicatie opdrachten.

Thijs Prijkel begon als professioneel basketballer bij Landstede Zwolle en combineerde topsport met een studie International Business and Languages (Windesheim). Vervolgens studeerde hij Politicologie aan de VU in Amsterdam en sloot deze opleiding af met de Master Political Science. Hij werkte bij The GovernanceHub en was accountmanager bij the Center for International Business Travel in Den Haag. Voordat hij naar Lindblom kwam werkte Thijs in Brussel bij de European External Action Service als Blue Book Trainee op de Policy Coordination afdeling.

Emiel Lijbrink studeerde Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en werkte als vaste redacteur bij Reed Business Information en later als freelance journalist. Hij deed stages bij De Correspondent, AD Utrechts Nieuwsblad en Weekblad Elsevier. Vervolgens deed hij de Master Politieke Economie aan de UvA. Met zijn journalistieke én politieke achtergrond is hij een waardevolle aanvulling op het team van Lindblom.