STIVA TV AWARD voor Heineken

22/12/2015

De Heineken commercial ‘The Chase’ (James Bond) heeft de 1e STIVA TV AWARD gewonnen. Publiek (18+) en vakjury kozen de commercial tot de beste en meest verantwoorde alcoholcommercial van 2015. Nadat een vakjury, met film- en televisiemaker Anne de Clercq, marketingdeskundige Yvonne Prins van UM en emeritus hoogleraar economische psychologie van de Tilburg University Fred van Raaij, negen alcoholcommercials nomineerden mocht het publiek online stemmen. Daarbij moest worden gelet op de kwaliteit en creativiteit van de reclames, maar ook of er aandacht was voor verantwoorde  alcoholmarketing.

De Stichting Verantwoorde Alcoholconsumptie wil met de STIVA TV AWARD 2015 laten zien dat verantwoorde alcoholmarketing ook leuk kan zijn.

Lindblom ondersteunde STIVA bij de organisatie van de STIVA TV AWARD, verzorgde de PR (o.a. via Facebook) produceerde de website en diverse online video’s.