Haagse werkgevers in gesprek over uitsluiting

12/03/2014

Kansen geven en kansen nemen. Onder die noemer organiseerde het Platform Den Haag Inclusief een werkconferentie over diversiteit op de arbeidsmarkt. Onder leiding van schrijver Abdelkader Benali gingen ruim 80 Haagse werkgevers, politici en wetenschappers in discussie over uitsluiting van mensen met een migrantenachtergrond op de arbeidsmarkt.

Aan bod kwam onder andere hoe je als organisatie het beste iedereen een gelijke kans kunt geven. Ook kregen de deelnemers meer inzicht in de dynamiek van diversiteit en kregen zij handige tools aangereikt om hiermee om te gaan.  De diverse arbeidsmarkt biedt werkgevers immers ook tal van kansen. Zo is kansen geven, net zo goed kansen nemen.

Als voorzitter van het Platform Den Haag Inclusief presenteerde wethouder Marnix Norder het nieuwe boekje van het platform. Dit boekje biedt inzichten en tips & tricks voor inclusiviteit. Download hier het boekje van Den Haag Inclusief.