xx070 wil iedereen laten uitslapen

03/03/2011

Treinreizigers die donderdagochtend 3 maart op Den Haag CS aankwamen waren verbaasd op toen zij mensen in pyjama en zelfs bedden en wekkers aantroffen in de stationshal. De actie was georganiseerd door xx070, voor de duizenden mensen die dagelijks op en neer reizen tussen hun woonplaats en hun werk in Den Haag. Met de boodschap ‘Er zijn honderd manieren om ´s ochtends langer in bed te blijven. Wonen in Den Haag is er één.’ nodigt xx070 forenzen uit kennis te maken met Den Haag als stad om te wonen.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

De maand maart staat in de gemeente Den Haag in het teken van de Haagse Woondagen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals op zaterdag 5 maart de Nieuwbouwbeurs in het stadhuis van Den Haag. Voor meer informatie kijk op www.xx070.nl.

Over xx070
xx070 nodigt mensen uit kennis te maken met Den Haag als stad om te wonen.
Opnieuw of voor het eerst af te spreken met de stad.
Om elkaar te leren kennen. En misschien voor een gezamenlijke toekomst.
xx070 is een initiatief van de gemeente Den Haag.